Svet
20737 ogledov

Grozljivo: Ubila nosečnico in vzela nerojenega otroka

Taylor Profimedia
Porota je smrtno obsodbo izrekla v sredo ...

Američanski Taylor Parker so v sredo dosodili smrtno kazen, poročajo tuji mediji. Sodili so ji v mestu New Boston, vzhodno od Dallasa. "Glede na trdno obrambo, ki smo jo predstavili ob izreku kazni, smo razočarani nad sodbo. Kljub temu po dolgem in čustveno težkem sojenju, spoštujemo zaključke porote," je dejal odvetnik obtožene. Parkerjeva je postala ena od sedmih žensk, ki so obsojene na smrtno kazen v Teksasu.

Krut zločin, umrla je tudi deklica ...

Vse se je začelo z lažjo. 29-letna Taylor Parker je več mesecev lagala svojemu fantu in njegovim sorodnikom, da je noseča. Kazala je celo svoj lažni silikonski trebušček. S svojo lažjo je šla tako daleč, da je priredila zabavo, da bi razkrila otrokov spol.

9. oktobra 2020 je dejala fantu, da gre v bolnišnico zaradi nosečnosti. V resnici je imela pregled, kjer so zdravniki ugotovili, da ne bo mogla nikoli zanositi. 

Taylor se tu ni ustavila. Na obisk je šla k svoji 21-letni znanki, ki je bila v 34. tednu nosečnosti. Tam jo je napadla in po poročanju medijev večkrat zabodla. Na koncu ji je izrezala nedonošenčka in odšla z njim proti domu. Sodeč po pričanju strokovnjakov, je bila mlada mamica še živa, ko ji je Taylor izrezala otroka, nato je izkrvavela pred očmi svoje triletne deklice. Kasneje je umrla tudi novorojenčica. 

Taylor je policija ustavila kmalu po zločinu. 

Šolski avtobus Slovenija Moški stopil na šolski avtobus in se nasilno obnašal do otrok požar gasilci Slovenija Logatec: V vikendu zgorela oseba
Komentarjev 5
  • kapibara1 10:40 13.november 2022.

    In sedaj se bode odlašalo z izvršitvijo smrtne kazni in bode srečno živela na račun svojcev umorjene..

  • 4krogci 17:55 12.november 2022.

    Predraga Amerika se temu reče...mi bi jih pa v vsem posnemal!

  • bojovi 17:05 12.november 2022.

    Bolano.