Svet
12 ogledov

Hollandova ljubica dobila tožbo proti tabloidu

Julie Gayet EPA
Sodišče je danes razsodilo v korist Julie Gayet, ki je vložila tožbo proti reviji Closer zaradi poročanja o njeni aferi s francoskim predsednikom Françoisom Hollandom.

Tabloid Closer bo moral francoski igralki Julie Gayet zaradi kršitve zasebnosti plačati 15.000 evrov odškodnine. 41-letnica je želela od tabloida iztožiti odškodnino v višini 50.000 evrov, ker je januarja objavil deset fotografij, ki prikazujejo njo in Hollanda, kako ločeno prihajata v stanovanje, kjer sta domnevno imela zmenke.

Sodišče je danes razsodilo še, da mora Closer v naslednji številki tudi objaviti pojasnilo, da je bilo poročanje o aferi v nasprotju z veljavno zakonodajo.

59-letni Hollande se je ob izbruhu škandala v zvezi z afero razšel s svojo dolgoletno življenjsko sopotnico Valerie Trierweiler. Ta je morala zaradi novice, da jo njen partner vara, celo na zdravljenje v psihiatrično bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.