Svet
65 ogledov

Italija: "Pozor, prostitutke!"

(Foto: Daily Telegraph) Žurnal24 main
V italijanski pokrajini Treviso zadnje čase voznike precej bega prometni znak, na katerem je naslikana prijateljica noči, pod njo pa piše "Pozor, prostitutke!"

Nenavadni trikotni prometni znak je domišljeno izoblikovan: kot lahko vidite na fotografiji, je v sredini ženska s torbico in kratko obleko. Napis na znaku naj bi očitno ljudi opozoril na bližino prostitutk.

A pešci in vozniki jeklenih konjičkov so se že pritožili, da jih znak bega: ni jim jasno, ali znak sporoča, naj se bojijo, da jim bo pot prekrižala prostitutka ali samo to, da pač v bližini delujejo prostitutke.

Kot je dejal tamkajšnji prebivalec Dino Vezino: "Vozil sem se v službo, videl ta znak in seveda sem moral upočasniti, da sem si ga lahko bolj podrobno ogledal. Nisem mogel verjeti − ženska na tabli nosi mini krilo, visoke pete in ima ogromne prsi. Enostavno nisem dojel, čemu služi ta znak."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.