Svet
55 ogledov

Je to resnični razlog, da Melania ne želi v Belo hišo?

Melania Trump Reuters
Melania Trump je, kot je znano, pojasnikla, da bo po izvolitvi svojega soproga za ameriškega predsednika i njegove selitve v Belo hišo ostala v New Yorku, kjer bi lahko njun sin Barron v miru dokončal šolsko leto. Mediji namigujejo, da je razlog, da ne želi v Washington, še nekje drugje.

Kot je znano, 47-letna Melania Trump tudi po izvolitvi njenega soproga, 71-letnega Donalda Trumpa na mesto ameriškega predsednika, še naprej živi v New Yorku. Uradno pojasnilo se glasi, da je razlog v njunem 11-letnem sinu Barronu, ki bi rad v New Yorku zaključil šolsko leto.

Daily Star vendarle ugiba, da je pravi razlog v Melanijini sestri, 48-letni Ines Knaus. Sestri naj bi si bili zelo blizu, Melania naj bi v resnici od vseh ljudi, ki jo obkrožajo, verjela le njej. Kot piše Daily Star Ines stanuje v bližini Trumpovega stolpa, kjer trenutno bivata Melania in Barron.

Trump, še piše omenjeni medij, naj bi si zelo želel, da bi se mu soproga in sin pridružila v Washingtonu, kar naj bi nekajkrat izpostavil. V času njune odsotnosti mu v Beli hiši pomagata njegova hči Ivanka in njen soprog Jared Kushner.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • primoz.g 20:54 27.februar 2017.

    IN zurnal to ve PREVERJENO Od KJE ???

  • Žurnalček 18:47 27.februar 2017.

    V kaj naj se seli ? Iz super luxusa in čistoče v staro bajjto , kjer verjetno smrdi že tudi po vlagi , uslužbencih in po bivših stanovalcih !

  • maresem 18:33 27.februar 2017.

    Dajte najprej malo lektorirati vse skupaj.... itak pa je vse to od Melanije že sam pase.