Svet
73558 ogledov

Kaj se dogaja s Putinom?

Vladimir Putin Epa
Ruski predsednik je imel precej nenavaden nastop med obiskom v Kaliningradu.

Vladimir Putin je obiskal zahodno rusko enklavo v Kaliningradu in se srečal s tamkajšnjimi najstniki.

Putin je bil presenečen nad izjavo svojega izobraževalnega ministra Sergeja Kravcova, da otroci v okupirani regiji Donbas povečini ne vedo, da obstaja zemeljska povezava s Krimom in da naj ne bi vedeli niti tega, da sta bili Rusija in Ukrajina nekoč v skupni državi.

Medtem ko je Putin tarnal nad domnevno pomanjkljivim znanjem otrok iz Donbasa, se je pred njihovimi vrstniki v nekdanjem Königsbergu obnašal sila čudno.

Putin se je držal za stol, medtem pa so mu noge neprestano in nenaravno trzale. To je lepo vidno v drugi polovici priloženega posnetka. Slednji je že zaokrožil po spletu in sprožil različne odzive.

Za mnoge je bila to potrditev domnev o Putinovem slabem zdravstvenem stanju. Te so nov zagon dobile, potem ko je bil videti slaboten med nedavnim govorom na Kamčatki.

Nekontrolirani trzaji nog so lahko simptom Parkinsonove bolezni, na katero so pred časom namigovali nekateri zahodni opazovalci.

Vladimir Putin Svet Rusi jasno povedali, da plina ne bo, dokler ...

V več kot šestih mesecih ruske invazije na Ukrajino je bilo ubitih 50.150 ruskih vojakov, je danes na Facebooku sporočil generalštab ukrajinske vojske in hkrati zapisal, da jim je doslej uspelo uničiti 2077 ruskih tankov, 4484 oklepnih vozil, 236 letal in 207 helikopterjev, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Komentarjev 62
  • kapljač 19:34 07.september 2022.

    Mokre sanje za bulvarske medije in radoznale

  • Naklonsky 17:35 07.september 2022.

    Ni kaj, bravo Ukrajinci! Tistega Putlerja pa že počasi pobira. Tako nizko je padel, da niti pimpeka ne bo mogel kmalu držati na WCju. Le kdo mu bo pomagal?

  • Kmodri 17:16 07.september 2022.

    Prve besede Putina pred Mednarodnim kazenskim sodiščem: "Я не признаю этот суд!"