Svet
18 ogledov

Meditiral in jo grabil za dojke

Žurnal24 main
Ugledni matuljski politik in član HDZ Davor Kalčić se je znašel pod drobnogledom hrvaških medijev, saj ga mlada študentka obtožuje, da jo je na avtobusu grabil za dojke.

Po pisanju hrvaškega časnika Novi list je politik v avtobusu za dojke večkrat zagrabil študentko Aleksandro Milanović Kalčić, ki je sedela pred njim. Ko je ugotovila, da jo Kalčić namenoma prijema za dojke, ga je udarila.

Ko sta zapustila avtobus, pa jo je ugledni politik udaril v obraz, da je padla, zaradi česar se je odločila, da ga bo prijavila.

Med vožnjo je meditiral
Milanović Kalčićeva pravi, da to ni prvi indicent z matuljskim politikom in kandidatom na zadnjih županskih volitvah. Kalčić pa ob tem pravi, da gre za "banalen nesporazum" in da dekle pozna le na videz.

"Vsak dan se eno uro z avtobusom vozim v službo in v tem času meditiram. Da ne bi z glavo udaril v sedež pred sabo, ko voznik na hitro ustavi avtobus, se z obema rokama držim za zgornja robova sedeža," razlaga Kalčić svoj del zgodbe.

"Tisti dan je pred mano sedelo dekle, a ker sem bil osredotočen na meditacijo, se nisem zavedal, kaj sem naredil," je še dejal politik, proti kateremu je reška policija že sprožila sodni postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.