Svet
20 ogledov

"Moje poslanstvo: napad na Belo hišo"

Oscar Ortega - Hernandez Reuters
Enaindvajsetletni Oscar Ortega-Hernandez, ki je streljal v Belo hišo, je obseden z Barackom Obamo. Prepričan je, da mu je bog dal "dovoljenje" za napad na Belo hišo. Osumljem je atentata na ameriškega predsednika ali na njegovo osebje.

Oscar Ortega-Hernandez, ki je osumljen streljanja na Belo hišo, je obseden z ameriškim predsednikom in prepričan, da je njegovo poslanstvo to, da izvede napad na Belo hišo, so povedali viri iz administracije Baracka Obame.

Policisti so ocenili, da gre za duševno nestabilnega moškega, ki je nagnjen k nasilju. Kot smo poročali, so 21-letnika aretirali včeraj v Pensilvaniji.

Naboj so varnostniki Bele hiše našli v torek. Odkrili so tudi puško AK-47, iz katere je bila krogla izstreljena. Policija je takoj po tem aretirala Oscarja Ortega-Hernandeza. Do streljanja je prišlo v petek, priče pa so takrat poročale, da so slišale strele in videle dva avtomobila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.