Svet
777 ogledov

Neverjetno: Povzročila nesrečo, pobegnila in spet trčila v isti avto

sneg v Zagrebu Epa
Devetnajstletnica voznica je v roku nekaj minut povzročila dve prometni nesreči. Obakrat je nastradal isti avto.

Hrvaška policija je minuli konec tedna na cestah Virovitičko-podravske županije obravnavala deset prometnih nesreč. Pri tem pa dve nesreči še posebej bodeta v oči. 

Devetnajstletna voznica je v petek zjutraj nekaj pred 10. uro brez ustrezne zimske opreme vozila po takrat že zasneženih cestah. V enem od križišč je zavijala levo, pri tem pa ni pustila prednosti avtomobilu, ki je imel v tistem trenutku prednost. S sprednjim desnim delom avtomobila je voznica trčila v zadnji desni del avtomobila, ki ga je po prednostni cesti pripeljal 34-letni voznik. Voznica je kraj nesreče, v kateri je prišlo do nesreče z materialno škodo, zapustila in nadaljevala vožnjo. 

A ni prišla daleč, saj je nedaleč stran od kraja prve prometne nesreče, povzročila še eno. Zaradi vožnje brez predpisane zimske opreme z neprilagojeno hitrostjo razmeram na cesti je vozilo s prednjim delom trčilo v zadnji del istega avtomobila kot nekaj minut pred tem. Omenjeni voznik je namreč zapeljal za 19-letno voznico in jo prehitel, da bi jo tako poskušal ustaviti zaradi prometne nesreče, ki jo je najprej povzročila.

Obe nesreči sta se končali z materialno škodo. Pri nobene od voznikov pa po podatkih policije niso odkrili previsoke količine alkohola v krvi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 08:27 24.januar 2024.

    No pa preučimo levo- desno , ker vam očitno ni jasna . Če avto zavija levo lahko trči v nasproti vozeči avto s svojim levim ali desnim sprednjim koncem . NE MORE pa trčiti v nobenem slučaju v desni zadnji ...prikaži več konec naravnost vozečega avta.