Svet
22 ogledov

Obstreljevali tudi vrtec

Obstreljevanje vrtca EPA
Kruto razdejanje ob toboganu in gugalnicah.

V nedeljskem obstreljevanju s strani vojaških sil, ki so zveste sirski vladi, je bilo ubitih več nedolžnih otrok. Obstreljevali so namreč tudi vrtec v mestu Harasta na obrobju Damaska, kjer so ubili najmanj štiri malčke, 19 je bilo poškodovanih, med njimi številni huje, poroča Sirski observatorij za človekove pravice.

Na fotografijah lahko vidimo kruto razdejanje, ki ga je v omenjenem vrtcu prineslo obstreljevanje. 

Preberite še:

 - "Velika bitka za osvoboditev Rake se je začela"

Komentarjev 7
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:34 08.november 2016.

    Ljudje tam stradajo; ti pa govoriš o svinjah. Če bi jih vsaj imel ja. Da ne bi bili lačni. Res se vid da ne poznaš situacije. Folk tm strada že več mesecev komaj živi; ti pa mislš da imajo še ...prikaži več nekje svinje al kaj???

  • BenX 20:34 06.november 2016.

    kak veš da niso zaklali ene svinje in z njo malo polili naokoli? ti res še zmeraj nasedeš ameriški propagandi? res je, grozote se dogajajo. kdo pa je kriv za njih? kdo je izuril in oborožil isis? še bolj grozno ...prikaži več je to, da je celotna zahodna civilizacija malodane pod hiptnozo, tako učinkovito nam (vam) mediji perejo pamet.

  • LukaMB 20:33 06.november 2016.

    Hipokrizija zahodnega sveta. Gremo SAA in RuAF. Samo tako naprej, kakšno premirje nekaj, pa da jih te američani naorožujejo te svoje isisovce in jim dajejo pomoč s hrano in vodo ter orožjem v času premirja.