Svet
74906 ogledov

Obupan beg ruskega vojaka pred dronom

Ukrajina vojna Epa
Italijanski Corriere della Sera je objavil video, kjer ruski vojak beži pred dronom.

"Ruski vojak, ki mu sledi dron, obupano beži, da bi se izognil strelu," piše italijanski medij. Posnetek prikazuje njegov hiter tek in kako se občasno obrača in preverja stanje v zraku. Očitno pa ruski vojak ni tarča drona, saj ga dron prehiti. Na koncu videa lahko vidimo ruske vojake z orožjem, ki je usmerjeno v nebo.

 

 

Begunci Ukrajina V Sloveniji Slovenija V Sloveniji: Ne boste verjeli, kakšno težavo imajo ukrajinske družine

 

Komentarjev 10
  • QSprm 18:18 10.april 2022.

    Rezimske propagandne agencije ste sramota, ne samo za novinarstvo, za cloveski rod, katermu naj bi pripadali. Serijsko zavajanje, poskusi preslepitve in patolosko laganje kot v najboljsih casih zloglasnih diktatorskih rezimov. Le kako si potem se kdo drzne poimenovat to groteskno ...prikaži večo tiranijo demokraticnost in vrednote zahodne civilizacije.

  • jakec1575 18:17 10.april 2022.

    https://public.tableau.com/app/profile/karl.wikland/viz/RussianmilitarylossesinUkraine2022/RussianmilitarylossesinUkraine2022

  • Dusan12 17:25 10.april 2022.

    Avtor A.Š. Prikazuje stare posnetke z yutuba in v sanjah piše izmišljene komentarje, halo uredniki, kaj se dogaja, baje bom že jutri bom postal raziskovalni novinar z akreditacijo necenzurirano si. Tako mi zagotavlja sam vražiček Cirman.