Svet
2106 ogledov

Obžalovanje Zelenskega: "Otroka? Vzgajata ju žena Olena in vojna"

Zelenski in Olena Profimedia
Priznanja ukrajinskega predsednika: "Ko smo prvič osvobodili ozemlje, je bilo, kot da bi oživeli."

"Nekateri pravijo, da nisem slab predsednik, seveda pa trenutno nisem dober oče. Žal mi je, da nimam časa za otroke in da ne vzgajam svojih otrok: zdaj jih vzgajata moja žena in vojna". Grenke besede je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski po letu in treh mesecih po ruski invaziji na Ukrajino delil na okrogli mizi z novinarji različnih skandinavskih časopisov.

"Niti za trenutek se ne morem ločiti od konflikta, vojna pa ni nekaj, na kar se lahko navadiš," je dejal: "Ko smo prvič osvobodili neko ozemlje, je bilo, kot bi se vrnili v življenje."

Zelenski in Olena | Avtor: Profimedia Profimedia

Volodimir Zelenski in njegova žena Olena, stara sta 45 let, imata dva otroka: Oleksandro, rojeno leta 2004, in Kirila, rojenega leta 2013. Predsednik v svojih intervjujih večkrat poudarja, si želi sin nekoč postati vojak. "Če ne bi bil predsednik, bi se tudi sam boril na bojišču," je dodal.

Vojna v Ukrajini Vojna Svet V napadu na rusko vas civilne žrtve Ruski napadi na Ukrajino "Noč ruskega terorja" Svet Rusija v eni noči s številnimi napadi na Ukrajino, Zelenski obsodil napad

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je dejal, da nosi pištolo, in da bi jo uporabil za obrambo, če bi Rusi napadli njegovo štab. "Znam streljati. Si predstavljate naslov "Rusi ujeli ukrajinskega predsednika"? To bi bila sramota." Pojasnil je, da bi se on in njegov ožji krog v primeru napada borili do smrti. Poudaril pa je, da ga zagotovo ne bo uporabil za samomor, "zagotovo pa za odgovor za napad".

Komentarjev 71
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 20:26 01.maj 2023.

    kabala mafija nastavlja za predsednike držav in vlad glumce in glumače. Se še kdo spomni zgodbe Marjana Šarca? Vemo, da je Slovenija poligon za vse sorte mafijskih poslov. Zdaj kabala mafija poizkuša nastaviti za predsednika v Gruziji tudi nekega glumača. ...prikaži več Zeleni je pa med svojim predsedniškim glumaštvom postal multi milijonar z rezidencami v Angliji, Ameriki in še marsikje drugje.

  • Avatar pantani
    pantani 19:58 01.maj 2023.

    Marš govedo zeleno!!!

  • janči 19:32 01.maj 2023.

    Sam si je zakuhal to vojno in zdaj obžaluje, da ne more vzgajati otrok. Če bi imel kaj pameti v glavi, bi dobro premislil, preden se je pustil speljati Američanom na tanki led. Ampak zdaj je prepozno, Ukrajinski vermacht se ...prikaži več bliža svojemu koncu, z njim pa tudi zeleni narkoman.