Svet
19 ogledov

Po 28 letih priplula steklenica iz Kanade

Sporočilo steklenica Shutterstock
Na plaži ob ustju Neretve so presenečeni kajterji te dni našli steklenico s sporočilom iz Kanade, ki je do Jadrana očitno potovalo 28 let, poroča Dubrovački vjesnik na svoji spletni strani.

Ljubezensko sporočilo v sicer počeni steklenici so našli člani kajterskega kluba Split, ko so pred začetkom sezone čistili svojo priljubljeno plažo.

"Mary, ti si resnično enkratna oseba. Upam, da bova ostala skupaj. Pisal ti bom. Tvoj prijatelj za vedno, Jonathon. Nova Škotska '85," se glasi sporočilo v angleščini.

Našla ga je 23-letna Matea Medak-Rezić, ki je povedala, da je steklenico pobrala skupaj z več drugimi, nato pa ugotovila, da je v njej pismo.

"Odvila sem moker papir in prebrala sporočilo," je dodala. Pismo je bilo na obeh straneh prelepljeno z lepilnim trakom.

Nova Škotska je jugovzhodna kanadska pokrajina ob Atlantskem oceanu.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 06:49 18.april 2013.

    Pa kaj , a ko se vam dokaže , da širite lažnjive vesti -neresnične , potem zamenjate sliko, zbrišete vse komentarje in čakate na neko naivno 16 letnico , ki bo vsa mokra tam spodaj znorela od lepote te vaše ...prikaži več zamišljene ljubezni. Flašo je LAHKO ODVRGEL IN JO TUDI JE EDEN OD POTNIKOV NA KRIŽARJENJU PO JADRANU , PIKA. . A ste res tolk za luno , da se ne zavedate , da steklenica NIKAKOR ni mogla pripluti v Sredozemlje, ker še ladje težko noter pridejo zaradi tokov.. Pa če so Hrvatarji blesavi in delajo na turistični promociji svoje države na takšen goljufiv način- glej Međugorje-, ste vi res tako naivni , da verjamete tem lažem in trobite v isti rog. No zdajpa spet sliko zamenjajte in gremo z lažmi jovo na novo.

  • Blaž Kočar 13:23 17.april 2013.

    Se opravičujem za spam! prosim, če lahko izbrišete ta komentar! hvala