Svet
21 ogledov

Policist s paralizatorjem ubil moškega

Manchester policija EPA
Britanski policisti so sporočili, da je 23-letnik utrpel hude poškodbe po tem, ko so ga možje v modrem hoteli pomiriti s paralizatorjem, in je na koncu umrl.

Policisti v Manchestru so sinoči dobili klic, da 23-letni Jordan Begley oborožen z nožem povzroča nemir v neki ulici. Ko so prispeli na kraj dogajanja, so ga skušali umiriti, a ker jim to ni uspelo, so si pomagali s paralizatorjem. "Ni nam bilo čisto jasno, kaj se dogaja, a doživel je nekakšen šok. Poklicali smo reševalce, ki so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je kasneje umrl," je povedal predstavnik policije Garry Shewan in dodal, da so njegovi družini že zagotovili pomoč. "Posebej izurjeni policisti jim pomagajo prebroditi te težke dneve."

Zakaj je Jordan umrl, ni znano, je pa njegov prijatelj povedal, da je imel težave s srcem. Drugi prijatelj pa je povedal, da so policisti pretiravali in da sploh ni imel noža. "Prav nobene potrebe ni bilo, da so ga mirili s paralizatorjem," je dejal užaloščen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.