Svet
15 ogledov

Psički iz Bugojna niso preživeli

(Foto: Facebook) Žurnal24 main
Psički, ki jih je dekle iz BiH vrglo v vodo, niso preživeli. Resnico je razkril eden od meščanov.

Mnogi so si pred nekaj dnevi oddahnili, ko je v medije prišla novica, da so psički, ki jih je dekle iz Bugojna vrglo v vodo, preživeli. Toda izkazalo se je, da je 75-letna Ruža Pavlović, ki je novinarjem zatrjevala, da je psičke rešila iz vode, lagala, da bi zaščitila svoje sosede.

Neka novinarka, ki si je pozorno ogledala posnetek, je odšla v Bugojno in od nekega meščana izvedela, da Pavlovićeva psičkov ni rešila in da je v dogovoru s starši hotela zaščititi deklico, ki naj bi jo po grožnjah s smrtjo, ogorčenih komentarjih in odzivih organizacij za zaščito za živali poslali na psihiatrijo.

Na fotografiji, ki so jo pred kratkim objavili v medijih, 75-letna Pavlovićeva v naročju drži mlade psičke, ki so črno-rjave barve, medtem ko so tisti s posnetka črno-beli. Meščani se sprašujejo, zakaj se ljudje razburjajo zaradi nekaj psičkov, "ko pa je to pri njih normalno".

V bosanski policiji so razkrili, da vedo, kdo je dekle. Povedali so še, da niso prepričani, ali bodo zoper njo vložili kazensko ovadbo, najverjetneje pa bo moralo dekle plačati denarno kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.