Svet
1674 ogledov

Putinov poziv glede cepiva

Vladimir Putin Epa
Ruski predsednik še vedno zagotavlja, da sta ruski cepivi učinkoviti in varni.

Vladimir Putin je danes na virtualnem vrhu držav Bricsa pozval k pospešeni ustanovitve skupnega centra za raziskovanje cepiva. Izrazil je tudi pripravljenost Rusije za sodelovanje pri proizvodnji ruskega cepiva proti covidu-19 z drugim državami, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Pomembno je, da se ustanovitev že dogovorjenega centra pospeši, je poudaril ruski gostitelj ob začetku virtualnega vrha držav Bricsa, ki mu pripadajo še Brazilija, Indija, Kitajska in Južna Afrika.

Rusija je razvila že dve cepivi proti covidu-19, ki jih je odobrila za uporabo pri prebivalstvu, čeprav mednarodna skupnost dvomi v učinkovitost teh cepiv. Putin pa je danes spet zagotovil, da sta cepivi učinkoviti in varni.

To je prvi vrh držav Bricsa, na katerem se voditelji sestajajo preko videokonference. Te države predstavljajo več kot tretjina prebivalstva na svetu in skoraj četrtino svetovnega gospodarstva. Na konferenci naj bi govorili tudi o razvoju skupine, se posvetili mednarodnim izzivom in strategiji za gospodarsko sodelovanje do leta 2025.

Cepivo proti novemu koronavirusu Zdravje Takšne stranske učinke bo imelo cepivo proti covidu-19

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 22:00 21.november 2020.

    Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo tipo de préstamos a nuestros clientes de confianza con una tasa de interés del 3%, contáctenos si necesita un préstamo. ...prikaži več Envíenos un correo electrónicos:Michealbensonloanagency@gmail.com,contacto@Michealbensonagency.com Formulario de solicitud de préstamo y devuélvalo,Visita nuestro sitio web:https://michealbensonagency.com/,Whatsapp:+593962046134. Nombre completo .....