Svet
13414 ogledov

Rodila v stranišču in otroka pustila na previjalni mizi

Novorojenček Profimedias
Mati je poleg otroka pustila sporočilo.

Policija v Tusconu išče žensko, ki je na tamkajšnjem letališču rodila otroka. Ženska je rodila na stranišču. Od tam se je z otrokom v naročju sprehodila do previjalnice, kjer je pustila novorojenčka. 

"Prosim, pomagajte mi. Moja mama ni vedela, da je noseča. Nezmožna je skrbeti zame. Prosim, obvestite oblasti, da mi najdejo dober dom. Želim le najboljše zanj. Prosim. Žal mi je," je v sporočilu zapisala ženska. 

Ker vse od 14. januarja, ko je otrok privekal na svet, niso našli njegove matere, se je policija odločila deliti posnetke, s pomočjo katerih bi jo lahko identificirali. Policisti menijo, da je ženska rodila nekaj ur, preden so našli otroka. Otroka naj bi umila, ga zavila in nato odnesla na drugo stran letališča. 

Za otroka trenutno skrbi center za socialno delo. Če bodo našli njegovo mamo, ji lahko grozi kazenska ovadba, ker je zapustila otroka na letališču. V Arizoni namreč lahko novorojenčke pustijo v bolnišnicah, cerkvah in na izbranih lokacijah, za katere velja, da so varne. Letališče ne spada mednje. 

*fotografija je simbolična

Komentarjev 2
  • jerneja45 17:44 10.februar 2018.

    Boljše tako, kot da otrok trpi ob njej. Ker ni bila pripravljena nanj, biga gotovo zanemarjala tako fizično, kot čustveno. Kaj bi imel od takšne matere?

  • Avatar ABRAHAM
    ABRAHAM 13:46 10.februar 2018.

    Ta Mati je poskrbela za otroka toliko,da ostane pri življenju.Zato se ga je odrekla javno pred očmi vseh,kateri so posredovali za otrokovo življenje. Pri nas v Sloveniji / Vransko pa je mati sama stregla po otrokovem življenju.Odvrgla ga je enostavno ...prikaži več v zabojnik za odpadke !!!!! Dobro,da obstajajo video nadzori,kateri so otroku življenje rešili !!! Kakšna kazenska ovadba čaka to kruto mater !?!?! Zavržena zaradi ZMOTLENOSTI