Svet
23273 ogledov

Saj ni res, pa je: "Zdaj so končno v prvi vrsti ob morju"

Šibenik, Hrvaška Žurnal24 main
"Tega v Italiji, Avstriji in Sloveniji ne počnejo, tako se obnašajo le pri nas," je komentiral uporabnik.

Obiskovalci enega najbolj priljubljenih hrvaških letovišč blizu Šibenika so bili neprijetno presenečeni, ko so svoje avtomobile, ki so jih parkirali blizu morja, našli v morju. Vozila so namreč blizu plaže parkirali ob oseki, ko so se vrnili ponje, pa je plima poskrbela, da so bila deloma v vodi.

To se je zgodilo v letovišču Solaris, ki ob petih hotelih nudi še številne druge vsebine in ki ga številni obiskujejo samo za enodnevno kopanje. Tokrat je nekaj gostov svoje avtomobile parkiralo zelo blizu morja, pri tem pa očitno pozabilo na plimo, so zapisali na spletni strani s prometnimi zgodbami, ki je tudi objavila fotografije več avtomobilov, ki so parkirani eno za drugim na robu morja.

"Zdaj so končno v prvi vrsti ob morju," je zapisala ena od komentatork. "Tega v Italiji, Avstriji in Sloveniji ne počnejo, tako se obnašajo le pri nas," pa je komentiral drugi uporabnik, ki meni, da bi jih morali za takšno početje pošteno kaznovati.

Po poročanju hrvaškega portala televizije N1 so v komentarjih nekateri ocenili, da v drugih državah parkiranje tako blizu morja ne bi bilo mogoče, nekdo drug pa je ocenil, da so nekateri namesto brisač na plažah začeli puščati kar svoje avtomobile, samo da bi bili čim bliže morju. Nekdo pa je zapisal, da gre za redke fotografije avtomobilov, ki pijejo morsko vodo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • sandi76 20:01 02.avgust 2023.

    Teli mojstri so očitno vsi po vrsti špricali osnovnošolski predmet narava in družba !

  • Lion0077 17:25 02.avgust 2023.

    Če bo tale Šwab pršu v Nemčijo s podvozjem, naj me vrag pocitra..

  • lojs 17:13 02.avgust 2023.

    me zanima če kdo ve, če slana voda povzroča kakšno korozijo ... od zimskega solenja cest je vse rijasto, ne vem , mogoče pa vseeno morska voda ni tako slana, kdo bi vedel ... zamenjaš koreto, pa je stvar rešena