Svet
5683 ogledov

Šestletnik ustrelil učiteljico, ni bila nesreča

Streljanje v ZDA Profimedia
V ameriški zvezni državi Virginia so po streljanju na učiteljico pridržali šestletnega fantka. Do streljanje je prišlo nekaj po 14. uri na osnovni šoli Richneck v mestu Newport News.

Ni jasno, kako je otrok dobil pištolo, toda šef policije Steve Drew je dejal, da se strel ni sprožil po nesreči. Do strela je prišlo v učilnici prvega razreda po prepiru med učencem in učiteljico, poroča BBC. 

Učiteljica naj bi bila stara okrog 30 let, njenega imena niso razkrili. Odepljali so jo v bolnišnico, kjer se zdravniki borijo za njeno življenje.

Šola, na kateri je okrog 550 učencev, ima detektorje kovin, a ne pregledujejo vseh učencev. Šola bo v ponedeljek zaprta.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Željko 21:48 07.januar 2023.

    In to Ameriško prihodnost želi zame Evropa bravo res ni boljšega!! Rusija hvala bogu da te imamo

  • robi2107 10:16 07.januar 2023.

    Članek je objavljen v rubriki "Slovenija". Ja, smešni so teli Ameri. V bistvu so konstantno v državljanski vojni, ko eni druge pobijajo z orožjem, pa jim še kar ne kapne. Tudi prav. Ko (če) jim bo enkrat dovolj, se bodo ...prikaži večo dvignili proti orožju in rekli "dost je". Do takrat pa jim želim veliko zabave ob medsebojnem pobijanju.

  • rd2dmk2 09:51 07.januar 2023.

    pisat in brat ne zna, zna pa repetirat , nabast in ustrelit. a to so vaše sanje , višek demokracije in mokre sanje kapitalizma. še nekaj, v ameriki ( USA) ne smete v javnosti se kazat s steklenico alkohola, zato ...prikaži več se vidi vrečke iz katerih se pije, ampak pušo pa ni problema, lahk ste ko vajt erp s tumbstona, pa nikomur mar.