Svet
15720 ogledov

Skrivnostno izginotje 22-letnice in bivšega

Posnetek zaslona facebook, posnetek zaslona
V Italiji poteka velika iskalna akcija, pogrešajo 22-letno Giulio Cecchettin in njenega bivšega fanta Filippa Turettija.

Zaenkrat še ni sledu o Giuliji Cecchettin iz bližine Benetk in Filippa Turettija iz bližine Padove, poročajo italijanski mediji. 22-letnika, ki sta bila nekoč par, sta pogrešana od sobote in kljub nenehnemu iskanju in pozivom prijateljev na družbenih omrežjih, o njiju še vedno ni sledu.

Karabinjerji si prizadevajo, da bi jih izsledili, pomagajo tudi posebne enote in enote s psi. Mlad par se je razšel letošnjega avgusta, a sta ostala prijatelja in imela redne stike.  

V soboto, ravno na dan izginotja, sta šla skupaj ven. Giulia se je okoli 18. ure usedla v Filippijev črni fiat punto in se z njim odpeljala v  McDonald's, kjer so ju nazadnje videli sedeti za mizo. "Filippovi starši so mi povedali, da je fant zadnjih nekaj dni komaj jedel, da je bil zelo slab," je dejal Giuliin oče za Corriere del Veneto: "Mislim, da ni nikoli prebolel razhoda, bojim se, da je to povezano z njunim izginotjem in tega me je najbolj strah."

Niso jih našli niti s pomočjo signala na mobilnih telefonih. Zadnji signal, ki so ga locirali, je bil Filippijev v soboto okoli 23.30 blizu mesta Fossò. Dekle je poslalo zadnje sporočilo ob 22.43, poslalo ga je svoji sestri. "Ves večer sva si izmenjevali sporočila, bila je mirna kot vedno," je za Corriere povedala njena sestra Elena. Po 22.43 se ni več oglasila na telefon.

Avto so nazadnje opazili na meji med Benečijo in Furlanijo, iskanje avtomobila se nadaljuje tudi v Furlaniji - Julijski krajini.

Na družbenih omrežjih se pojavljajo številni pozivi in prošnje za pomoč. Policisti in karabinjerji iščejo tudi po celotnem severovzhodu države. Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.