Svet
9048 ogledov

Smrt na letalu zaradi navodil stevardese

stevardesa
Letalska družba je potrdila, da je do nesrečnega dogodka prišlo in da je krivda na njihovi strani.

Na letalu na poti iz Houstona v New York je prišlo do neljubega dogodka. Ena izmed potnic je na letalo vzela psa, ki je bil v boksu. Stevardesa je zahtevala, da psa dajo v predal za ročno prtljago. Prošnje lastnice niso zalegle. Ko je letalo pristalo v New Yorku, je bil pes mrtev. 

Potnica, ki je bila na letalu in je bila priča dogodku, je povedala, da je lastnica ostro ugovarjala stevardesi, a se ta ni dala. "Mislila sem, da mora biti urejeno zračenje v predalu nad glavo, ker je stevardesa vztrajala, da mora biti pes med letom tam." Med letom se je pes nekajkrat oglasil, a kot pravi, niso vedeli, da so bili to kriki na pomoč. "Ko smo pristali, je bil pes mrtev, lastnica pa je v solzah sedela na tleh." 

"To je bil tragičen dogodek, do katerega ne bi smelo priti, saj živali ne bi smele biti v prostoru za ročno prtljago. Prevzemamo vso odgovornost za to tragedijo in izražamo globoko sožalje družini," so v izjavi zapisali pri United Airlines in dodali, da dogodek temeljito preiskujejo. 

To ni prvi tak primer, povezan z omenjeno letalsko družbo. Avgusta lani je na njihovem letalu poginil pes, nekaj mesecev pred tem pa zajec. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Jožef Koprivnikar 21:20 19.marec 2018.

    maresem In kaj je kriva steverdesa s pametnim nasvetom da bi pes ostal živ? Mlatiš prazno slamo si pa maščevalen in sovražno nastrojen do nje.Ona je na letalu oseba ki jo je potrebno upoštevati in se ravnati po njenih navodilih ...prikaži večih pa pes ne bi poginil.Lastnica je kriva.

  • jozicamurn 10:42 15.marec 2018.

    Glede na komentarje nekaterih tukaj je sklepati, da nimajo radi živali. Naj samo povem, da so živali bolj kulturne in bolj prijateljske ter ljubeznive do vseh in pripravljene pomagati ter zaščititi lastnika in mu slepo verujejo do konca, kljub temu ...prikaži več da so postopki kakšnih lastnikov včasih negativni do njih, so živali tiste, ki še vedno verjamemo v dobro v vseh nas. Ko slišim ali vidm kakšno tako novico, bi najraje ubila to stevardeso, da tudi njeni bližnji čutijo izgubo, kot jo je čutil lastnik.

  • Vesoljec 18:43 14.marec 2018.

    Tebe pač ne.