Svet
165 ogledov

Tako napreduje gradnja hrvaškega Gardalanda

Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec
V Biogradu na Moru na 45 tisoč kvadratnih metrih pospešeno poteka gradnja Fun Parka Mirnovec, največje naložbe v industriji zabave na Hrvaškem. Investitorji zagotavljajo, da bo odprt v skladu z načrti.

Investitor največjega projekta v zabavni industriji na Hrvaškem je podjetje Mirnovec pirotehnika iz Samobora, ki je za zabaviščni park namenilo 12 milijonov evrov. Hrvaška bo še pred letošnjo poletno sezono, junija, tako dobila svoj prvi tematskozabavni park za otroke in odrasle.

Fun park Mirnovec | Avtor: Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec
Fun park Mirnovec | Avtor: Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec


Obiskovalcem parka bo na razpolago 24 atrakcij, ki bodo ločene v tri tematske sklope; Gusarski grad, Divji zahod in Vesolje. V vsakem sklopu bodo atrakcije in igre, namenjene otrokom, najstnikom, družinam in odraslim obiskovalcem.

Obisk zabaviščnega parka bodo dopolnili z gostinsko ponudbo, trgovinicami s spominki, različnimi tematskimi dogodki in koncerti. V prvem letu Fun Park Mirnovec pričakuje obisk 180 tisoč ljudi, v parku bo zaposlitve dobilo 70 ljudi.

Fun park Mirnovec | Avtor: Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec
Fun park Mirnovec | Avtor: Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec


Cene vstopnic se bodo gibale od 100 do 200 kun, torej že od slabih 14 evrov naprej. Za otroke bodo veljali posebni popusti. V parku so pripravili vrsto posebnih ugodnosti od nakupa družinske ali sezonske vstopnice, popust bodo priznavali tudi tistim, ki se bodo za nakup vstopnice odločili preko spleta.

Kot najavljajo, bodo imeli otroci, ki bodo praznovali rojstni dan brezplačen vstop, posebno ponudbo pripravljajo tudi parom, ki bi se želeli poročiti v parku.

dezurni@zurnal24.si

Fun park Mirnovec | Avtor: Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec



 

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:45 03.april 2017.

    Kaki Gardaland neki? Gardaland nima popolnoma nič s tem. Temu se reče zabaviščni park, lahko tud lunapark če vam je ljubše. Recimo da dobi ta hrvaški zabaviščni park slabo ime zarad biločesa ( recimo da ni dobr zgrajen, da ne ...prikaži veče daje dobrega vtisa, da ni za varnost poskrbljeno, da ni tako lepo kot na slikah ipd ) ...če vi temu rečete Gardaland s tem škodite resičnemu in edinemu Gardalandu ki to res je v Italiji. Ker mu s tem dajete slabo ime čeprav nima nič z tem naključnim hrvaškim zabaviščnim parkom. V takem primeru bi bilo lahko govoriti tudi o poslovni škodi. Ne govorte da je to hrvaški "Gardaland" če to ni.

  • Snežinko 11:54 02.april 2017.

    A bi lahko nehali s takimi neumnimi naslovi? To ni in nikoli ne bo ne hrvaški, ne srbski ne paragvajski GARDALAND! Zadeva ima čisto normalno ime: Hrvaški ZABAVIŠČNI PARK! GARDALAND je pa samo en in edini, ime pa ima po ...prikaži več jezeru Lago di Garda, kajne?Veseli ste lahko, če vas pravi gardaland ne toži zaradi kršitve avtorski pravic!

  • Avatar roksa
    roksa 10:19 02.april 2017.

    ..bolje krava na podu, nego biograd na moru.....;))))))