Svet
65 ogledov

Tik preden naj bi ga kremirali, je zajokal

Nedonosenček Profimedias
Enomesečni dojenček, ki so ga razglasili za mrtvega, se je po 15 urah, ki jih je kot mrtev prebil v hladilnici mrtvaščnice, pred predvidenim kremiranjem prebudil in začel jokati.

Kot piše Daily Mail, je dojenček zajokal le nekaj trenutkov pred tem, ko naj bi ga kremirali. Kitajskega dečka po imenu An An so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer je pod budnim nadzorom zdravnikov, z aparati mu pomagajo tudi dihati.

Rodil se je kot nedonošenček 8. januarja, težak je bil le 1,38 kilograma. Ko je 23 dni preživel v inkubatorju, sta se njegova starša odločila, da ga odpeljeta domov, da bi z novim družinskim članom pričakali kitajsko novo leto. Stanje se mu je zaradi tega poslabšalo.

Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pa mu – kot so povedali staršema – ni bilo več pomoči. Doživel naj bi srčni infarkt. Ko so zdravniki podpisali mrliški list, so trupelce odpeljali v mrtvašnico v okviru bolnišnice. Naslednjega dne, tik preden naj bi dojenčka kremirali, je osebje zaslišalo njegov jok.

Kot piše Daily Mail zdravniki še preiskujejo primer dečka, ki so ga skoraj živega kremirali, o primeru pa govorijo kot o “čudežu”. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.