Svet
13 ogledov

Tuberkulozni raper navdušil Avstralce

"Vstavili so mi tudi cevko, da bi lahko zdravila šla sem," reče in pokaže na rok
1/2
Žurnal24 main
YouTube avstralska senzacija: 27-letni Christiaan nedvomno ni človek, ki bi se smilil samemu sebi, ker je zbolel za tuberkulozo. Raje posname "videospot", s katerim nasmeji (vsaj) Avstralce.

"Nazadnje sem svetu povedal, kako sem zbolel. Zdaj so moji 'prijatelji' nazaj in spet sem bolan. Spustili so me iz bolnišnice, ker so mislili, da sem zdrav, a to je ustvarilo pošast in zbolel sem še bolj kot prej. Tako sem znova v bolnišnici. Sedem tednov sem zaprt v tej sobi, rad bi mislil, da se ni nič spremenilo in da sem dobro, a zdravniki mi ves čas pravijo, da se vedem nekam nenavadno," so prvi stavki, s katerimi se nam predstavi 27-letni Avstralec Christiaan Van Vuuren, ki je lahko zgled vsem bolnikom.

Mnogi bi se na njegovem mestu smilili samim sebi, on pa je položaj raje izkoristil za to, da je postal Fully Sick Raper. Na YouTube je dal svojo pesem, ki v dobro voljo spravi prav vsakega – bolnega in zdravega. Posnetek si lahko ogledate v videozavihku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.