Svet
2468 ogledov

Ugrabitev pri Umagu: Policija prijela osumljenca

Umag ugrabitev Večenji list
Moškemu očitajo, da je včeraj zjutraj s parkirišča v Petroviji ugrabil žensko.

Včeraj je pri Umagu potekala prava filmska drama. Policisti so našli žensko, ki je bila okoli 8. ure zjutraj ugrabljena s parkirišča v Petroviji. Sodeč po do sedaj znanih informacijah, je moški žensko potisnil v avto in se z njo odpeljal v neznano smer. Policisti so se hitro odzvali in žensko izsledili v kraju Matelići.

Umag ugrabitev | Avtor: Večenji list Večenji list
V iskanje so bili vključeni policisti Policijske postaje Umag z izpostavo Buje ter delavci specialne interventne policije. Danes zjutraj, okoli 8.30 ure, pa so moškega izsledili in prijeli. Istrski policisti so še sporočili, da zoper moškega sedaj poteka kriminalistična preiskava.

Kot poroča Eurostar Umag, je policija sinoči obkolila gozd, kjer se je skrival ugrabitelj, a je dež njihovo akcijo upočasnil. HRT pa poroča, da je moški sam vkorakal na postajo in se predal.

"Policija je ugrabitelja iskala od včeraj zjutraj do danes. Po neuradnih podatkih se je sam predal policistom na Policijski postaji Umag, kjer se trenutno nahaja. Proti njemu poteka kazenska preiskava, ki bi lahko trajala več ur. Nato bo osumljenec stopil pred preiskovalnega sodnika, in sicer danes čez dan ali jutri dopoldne," so dejali na HRT.

Po neuradnih informacijah naj bi se ugrabitelj in ugrabljena poznala že dlje časa, še poroča hrvaški portal Index.hr. Ženska ga je večkrat prijavila zaradi nasilja, moški pa je bil zaradi hudih kaznivih dejanj že v zaporu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.