Magazin > VIP
1690 ogledov

Tako se razumeta Mirela in Andrej

Mirela Lapanović Facebook
Mirela se je vrnila v Slovenijo, se razšla z ljubeznijo svojega življenja Milijem, z Andrejem pa …

Po končanem šovu Parovi, v katerem je preživela tri mesece, se je Mirela Lapanović iz Srbije vrnila v Novo mesto. Preden je odpotovala, ji je pod fotografijo, na kateri je z ostalimi tekmovalci šova, Andrej Laharnar, njen dolgoletni partner, ki jo je med šovom zaradi škandalov zapustil, zaželel srečno pot, nekdanja zaročenka pa se mu je za lepe želje zahvalila.

Verjetno sta se Andrej in Mirela po njenem prihodu v Slovenijo že videla, saj je zvezdnica resničnostnih šovov že objavila sveže fotografije njunega sina Aljaža.

Očitno se Andrej in Mirela razumeta lepo tudi po vseh škandalih, za katere je poskrbela v Parovih. Ko je Andrej zamenjal svojo profilno fotografijo na Facebooku, jo je Mirela komentirala in dodala srček. Vir blizu Andreju je za naš medij sicer pred Mirelinim prihodom v Slovenijo povedal, da je Andrej končal z Mirelo in da bo od zdaj naprej z njo komuniciral le še o zadevah, ki se tičejo Aljaža. To pa je za nas potrdil tudi Andrej, ki je rekel, da "ne bo šel še tretjič na ta led".

Andrej je pred tem imel profilno fotografijo na Facebooku s sinom Aljažem, ki jo je nastavil takoj po Mirelini poroki z Milijem v Parovih. Pred tem je imel njuno skupno fotografijo in tako izkazoval naklonjenost svoji dolgoletni partnerici, s katero je bil ob njenem vstopu v šov tudi zaročen. Andrej je vmes zaroko prekinil, kot je povedal za naš medij, Mirela pa naj bi se v šovu zaljubila v 9 let mlajšega Milija, za katerega je izjavila, da je ljubezen njenega življenja. No, Mirela je Mili preko telefona obvestila, da njuna veza nima prihodnosti in svoje sledilce obvestila, da je zdaj spet samska.

Komentarjev 5
  • Žirafa 19:56 11.julij 2017.

    Neprimerna vsebina so vaše pisarije o tem prostaškem, ogabnem kupu plastike.

  • patron 19:56 11.julij 2017.

    ko virtualna VIDA z davčne uprave.......brez vsebine, sprogramirana kuuuuu.......

  • hubertfast 19:56 11.julij 2017.

    Jaz bi vse razumel, če bi ta ženska bila lepa, tako pa.....