Avto
86 ogledov

Tako so faširali mercedesa SLS

Mercedes SLS Youtube
Pozor, spodnjega videa ne glejte, če ste ljubitelj lepih avtomobilov s šibkim srcem. Prikazuje namreč večminutno trpinčenje in četverjenje enega najbolj markantnih avtomobilov zadnjih petih let - mercedes-benza SLS AMG.

Kaj je bil razlog za takšno barbarsko početje, ni znano, po poročanju portala Autoevolution pa se je zločin nad prelestno pločevino odvijal nekje v ZDA (tudi zadaj parkirani tovornjak nakazuje na to), kjer ne poznajo milosti do napačno uvoženih artiklov in prav vsi končajo v uničenju. 

Video se prične s transformacijo srebrnega mercedes-benza SLS, ki je bil nov vreden okoli 200.000 evrov, iz kupeja v roadsterja. Za odstranitev strehe je izkušeni upravitelj mučilnega stroja - žerjava - potreboval le kaki dve sekundi. Nato pa s filigransko natančnostjo nadaljuje izživljanje nad avtomobilom in mu trga kos za kosom - galebja vrata, rezervoar, pokrov 6,2-litrskega motorja ... 

V nekem trenutku žerjavist na klešče namesti posebno ploščo, s katero nato udarja po ostankih značilnega dolgega nosu avtomobila ter mu spreminja njegovo izvorno športno-elegantno obliko.

Sledi še stiskanje, nato pa ostanke avta, s katerega je že prej odpadla markantna zvezda na nosu, prenese v mlin za "faširanje". 

Supešportnega SLS-a so pri Mercedes-Benzu izdelovali med letoma 2010 in 2015. Nadomestil ga je mercedes-AMG GT. 

Komentarjev 4
  • YaKo 10:16 07.avgust 2015.

    Pa še za ekologijo jim dol visi. Ali so slučajno odstranili plastike, tekočine, akumulator .... in zložili avto v 42 različnih zabojnikov za reciklažo? In potem oni svetu diktirajo o izpustih ...

  • puys 09:36 07.avgust 2015.

    To bi bila primerna kazen za vse, ki ne uporabljajo smerokazov ali parkirajo na mestih za invalide.

  • Papaja Popi 08:43 07.avgust 2015.

    Pleh je pleh.Važno, da ga prej operejo.