Magazin > Odnosi in prosti čas
237 ogledov

Takšne ženske težko najdejo partnerja

samka ženska, osamljenost Profimedias
Pravijo, da se za vsak pisker najde pokrov … Drži, kljub temu imajo nekateri pri iskanju partnerja večje težave kot drugi.

Obstaja kar nekaj tipov žensk, ki so pri moških malo manj priljubljeni. 

1. Dominantna ženska
Zagotovo obstajajo moški, ki uživajo, če jih skozi življenje vodi ženska roka. Večina pa se v podrejeni vlogi ne počuti najbolje … Za odnos je najbolje, če sta si partnerja enakopravna. Idealna kombinacija: samozavestna in samostojna ženska, ki pa jo je treba kdaj pa kdaj vzeti v naročje.

2. Ženska, ki meni, da vse ve in zna
Moški se bodo takšne ženske prestrašili. Obožujejo namreč občutek, da jih nežnejši spol občuduje in potrebuje.

3. Nesamozavestna ženska
Nisem dovolj lepa, nič ne znam in vse je neumno. Na tiste, ki jih skozi življenje spremlja takšna misel, se moški zagotovo ne "lepijo". Pravi dedec si ob sebi želi ženske s pozitivnim mišljenjem, nekoga, ki rad prevzame iniciativo.

4. Tečnoba
Takšnih žensk se celo ženske izogibajo … Nič ni narobe, če radi debatirate, če pa bi se radi ves čas prepirali, boste verjetno ostali sami.

5. Perfekcionistka
Mora biti lep, bogat, pameten … Ne pretiravajte in ne iščite popolnega moža. Ostanite na realnih tleh. 

 

 
Komentarjev 5
  • Zmago 08:39 30.avgust 2016.

    Ja, ja, množijo se tile Sirci, ............... za izvoz.................za dobro genetiko, kot pravi @kakec1575. Menda njegova žena in hčerke komaj čakajo, da posežejo po "tujini". ;-)))

  • Zmago 07:29 30.avgust 2016.

    No kakšna je razlika med žensko in bogomoljko:Bogomoljka po aktu takoj požre partnerja.........ženske pa to delajo počasi in z užitkom. ;-\Kak gre že ona:Bog še me ne mara, hudić se me boji,zato pa moja ...prikaži več stara mi vsak dan pije kri.

  • jakec1575 23:15 29.avgust 2016.

    Kar jaz opazam je, da se vecina zensk tera u bozju mater in pol to zahteva in pricakuje tudi od partnerjev. Vecina moskih pa ni deloholikov. Eni smo, drugi niso. In potem ni veliko ulova in je treba posegat po ...prikaži večo tujini. pač se bo kri malo več mešala. dobro za genetiko.