Magazin > VIP
58 ogledov

Taya zabava poslušalce Radia Hit

Taya, Jernej Damjan Sašo Domijan
Taya Damjan dela na Radiu Hit. Povratka na odre ne načrtuje.

Pevka Taya, ki je poročena z našim smučarskim skakalcem Jernejem Damjanom, na Radiu Hit vodi dopoldanski termin. Z uvajanjem na radiu je začela marca, sedaj pa med 10. in 14. uro sama skrbi za program. "Na začetku sem v studiu sedela s sodelavcem, ki mi je razlagal, kaj lahko spustim v eter in kaj je bolje izpustiti. Poslušalcem na primer ne smeš prodajati nedosegljivih idealov, ampak jim moraš stvari predstaviti na realen način. Kot je v navadi, začetniki pripravljajo in preberejo prometne informacije. Tako sem začela tudi jaz. Pozneje so mi razložili še aparature, saj kot moderator skrbiš tudi za glasbo, oglase ...“ je za Žurnal24 povedala Taya in dodala, da se že od nekdaj zanima za delo v medijih. Razkrila nam je, da je vodila že razne prireditve in da je nekaj časa delala tudi na lokalnem radiu. Televizijsko delo pa je trenutno ne zanima, če pa bi se pokazala možnost za vodenje kakšnega projekta, bi o tem razmislila, pravi mlada mamica, ki smo jo sicer spoznali kot pevko. "Petje sem opustila. Ko sem bila mlajša, mi je bilo vseeno, če sem morala zvečer in ob koncih tedna na nastope. Sedaj pa se mi to za ta denar ne zdi vredno,“ nam je na naše vprašanje, ali lahko pričakujemo njen povratek na odre, odgovorila svetlolaska.

Mala Niki v vrtcu uživa

Taya je pred dobrim letom postala mamica. Mala Niki sedaj že obiskuje vrtec. "Nobenih težav nismo imeli. Takoj se je začela igrati in opazovati druge otroke. Sploh ni opazila, ko sem zapustila igralnico. Z Jernejem sva se že na začetku odločila, da se bova v vrtcu izogibala dolgim slovesom. Tisti, ki jo pelje, jo preda vzgojiteljici in se nato hitro odpravi ven,“ še pravi ponosna mamica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.