Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Tekmovalcem Kmetije bo trda predla

kmetija
1/10
Planet TV
Tekmovalce v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek na posestvu ne bo pričakalo udobje današnjega časa, temveč zidovi preteklega podeželskega bivanja.

Hiša na kmetiji je bila postavljena pred približno 150 leti. Elektrike ni, tudi vodovodnega sistema ne, zato pa pred njo stoji v les obdan delujoči vodnjak, iz katerega bodo tekmovalci zajemali vodo za kuhanje in umivanje.

V notranjosti hiše ne manjka skrbnih detajlov, ti so še posebej vidni v talnih in stenskih vzorcih, pa tudi takoj za vhodnimi vrati, kjer je nove uporabnike pričakal stol z zaprašenimi otroškimi čeveljčki, ki naj bi govorili o tem, da je še ne dolgo nazaj v tej dvosobni hiši nekdo bival.

V večji prostor, ki je namenjen gospodarju – kdo bo to, je seveda odvisno od dogajanja v šovu –, je umeščena največja postelja, skrinja in ogledalo. Ta soba tako na kmetiji obljublja največ udobja.

Šov se začne v nedeljo ob 20. uri na Planet TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.