Svet
92 ogledov

Težki dnevi za Samsung: po mobilnih telefonih še pralni stroji

Usoda obveznih garancij je še kar v zraku. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Samsung je za medije potrdil, da potekajo pogajanja z ameriškimi predstavniki zvez za pravice potrošnikov, potem ko je zoper njih vložena tožba zaradi eksplodiranih pralnih strojev, piše BBC.

Predstavniki za varnost proizvodov so že pred tem opozorili, da imajo nekateri Samsungovi pralni stroji, ki se s perilom polnijo z zgornje strani, težave. Ostalo je pri opozorilih, dokler ni prišlo do resničnih težav, s katerimi so se soočali uporabniki.

Ena izmed ameriških odvetniških firm je tako nedavno vložila tožbo zoper Samsung, v kateri trdijo, da uporaba teh prailnih strojev lahko povzroči poškodbe ali škodo. Kot poudarjajo pri Samsungu se te težave pojavljajo izključno na ameriškem trgu.

Novice o težavah s pralnimi stroji ne bi mogle priti v težjem času za Samsung.

PREBERITE TUDI:


Kot je znano, Samsung je prejšnji teden pokrenil program zamenjave mobitela Galaxy Note 7, potem ko se je izkazalo, da je v njem sporna baterija, ki lahko tudi eksplodira. Včeraj so s Samsunga sporočili, da so v Južni Koreji že začeli s prodajo novih aparatov, na ostala tržišča bodo predvideoma prispeli v sredini oktobra.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.