Magazin > VIP
805 ogledov

To bo naredil Zmago Jelinčič, ko bosta hčerki domov pripeljali fanta

jelinčič, hčerka mediaspeed
Zmago Jelinčič Plemeniti pravi, da ne bo spustil vsakega v hišo.

Hčerki Zmaga Jelinčiča Plemenitega sta stari 13 in 10 let. Starejša od njiju, Aleksandra Tisa, je že pri svojih rosnih sedmih letih dokazala, da je velika umetnica, primerjali so jo celo z Egonom Schielejem. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Jelinčič pravi, da je 13-letnica po naravi bolj podobna mamici, mlajša hčerka Aleksija Iris pa njemu. "Aleksija je večji razbojnik. Pri devetih letih je na primer s padalom skočila z višine 4000 metrov,“ nam je zaupal in dodal, da je na hčerki ponosen, čeprav včasih preizkušata meje. Se boji pubertete? "Kakšnih večjih sprememb ni. V šoli sta obe pridni, sicer je prisotno jezikanje, a nič hudega. Francozi pravijo, da imajo otroci "karakter", če jezikajo.“ Za fante, ki bodo potrkali na njihova vrata, pa ima naslednje sporočilo: "Preveril bom, kakšen fant je. To ne bo kar tako. V hišo ne bom spustil vsakega.“

Komentarjev 4
  • ode 19:31 26.junij 2017.

    Odrezaj jim bo jajca.

  • Snežinko 18:06 26.junij 2017.

    Prav vprašali ga bosta...Ne vem...ali se je lažje sprijazniti z dejstvom, da bo z njim živela HČI in ne on, ali z dejstvom, da lahko v primeru nasprotovanja hčer izgubi?

  • Lavdan 12:16 26.junij 2017.

    Starega ata bodo tri babe okomandirale, da se niti zavedal ne bo kako.