Magazin > VIP
102 ogledov

To bralci britanskega medija menijo o Mireli

Mirela Lapanović Youtube
O škandalu, v katerega je bila vpletena tudi Mirela, so se razpisali celo Britanci.

O Mireli Lapanović, Andreju Laharnerju in Miliju iz šova Parovi so se razpisali celo britanski mediji. Pod enim največjih rumenih medijev Daily Mail so bralci članka na Facebooku svoje mnenje izrazili brez dlake na jeziku.

"Drogirana? Njen fant ima očitno privide!" je zapisal eden od bralcev, drugi pa: "Če je njegova punca seksala z drugim moškim, potem ni več njegova punca."

Med britanskimi komentatorji je tudi kar nekaj takšnih, ki so očitno iz področja nekdanje države, saj opisujejo podrobnosti srbskega šova in branijo Mirelo. Med drugimi je tudi ena od bralk, ki ni največja oboževalka Mirele: "To je naredila že v lanskoletnem slovenskem Big Brotherju! Mama dveh otrok! Bolano. Tudi njegovo psihično zdravje je pod vprašajem v tej zgodbi."

Naslov članka v Daily Mailu je "Zgroženi moški prisiljen gledati svojo dekle med seksom na televiziji". Bralci članka se čudijo naslovu, saj menijo, da Andreja verjetno niso prisilili v gledanje posnetka.Eden od bralcev pa je razočaran nad ostalimi: "Zakaj se smejite? To je zelo težko gledati."

 

Komentarjev 2
  • patron 22:15 17.maj 2017.

    CIPI TO NI PROBLEM.....

  • LukaMB 17:17 17.maj 2017.

    Ojoj, lahka ženska je skočila v posteljo s številko 1004 v njenem življenju. Škandal! Kako jo je lahko 1004. posilil in je ona noge ovila okoli njega in so to kasneje še parkrat ponovili. Mislim, kako lahko ponavljajo pred njenim ...prikaži več fantom številka 901, ki gleda! Šokantno!