Magazin
33 ogledov

To si po nalogi o Mireli misli Marko

Mirela BB Print screen
Če je Jasmina, Klemna in Alena Mirelina reakcija razočarala, ima Marko o tem povsem drugo mnenje.

Včeraj se je v hišo Big Brother vrnil Marko, a Mirela ni niti trznila. Dobila je namreč nalogo, da mora tri minute nepremično strmeti v njegovo sliko, ne glede na to, kaj se dogaja okoli nje. Ko je čas začel teči, je v sobo vstopil Marko. Objokana Mirela je nalogo opravila z odliko, da se okoli nje suče njena ljubezen, pa je bila prepričana šele po koncu, ko je Big Brother rekel: "Marko, lahko zapustiš sobo."

Jasmin, Klemen in Alen, so Mirelino trdno voljo pokritizirali, češ da je sedaj končno pokazala svoj pravi obraz in raje opravila nalogo kot se vrgla Marku v objem, a postavni Primorec se z njimi ne strinja.

"Nisem razočaran, kopo dol, da je zdržala. Sam sem bil sicer prepričan, da me bo pogledala, vendar me je s svojo trdno voljo pozitivno presenetila. Prav je, da je opravila nalogo, sam bi storil enako, če bi bil na njenem mestu. Po tem imam o njej še boljše mnenje. Biti v hiši tri mesece v takih okoliščinah … Kapo dol. Poleg tega je bila njena naloga najtežja in ni primerljiva z nalogami, ki so jih imeli ostali," je na svojo simpatijo ponosen Marko.

Se strinjate z Markom?

 
Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:12 25.maj 2016.

    "Jasmin, Klemen in Alen, so Mirelino trdno voljo pokritizirali"Itak ne znajo ene dobre besede zanjo rečt. Zih jim bo dolgcajt če bo enkrat Mirela šla vn. Koga bojo pa pol kritiziral?