Avto
77 ogledov

Katerega je Clarkson izbral za svoj zadnji krog?

Jeremy Clarkson Reševalni pas/Twitter
Konec junija je BBC prikazal zadnjo epizodo serije Top Gear z Jeremyjem Clarkosonom. Popularni TV voditelj se je poslovil od oddaje na stezi Dunsfold Park, kjer je v preteklosti vozil številne najbolj prestižne in športne avtomobile.

Testna steza na letališču Dunsfold v Veliki Britaniji je središče, kjer so snemali prav vsako oddajo Top Geara. Na stezi so z vozilom za „razumno ceno“, kot so ga poimenovali v oddaji, vozili številni svetovni zvezdniki iz sveta zabave in športa, po njej je pogosto vozil sam Jeremy Clarkson, kot tudi Stig.

Odhod popularnega TV voditelja, ki je več kot dve desetletji razveseljeval gledalce v oddaji Top Gear, pomeni tudi konec druženja z vozili v Dunsford Parku. V ponedeljek se je poslovil tudi uradno, sodeč po objavi na Twitterju, pa je bil zanj dogodke zelo emocionalen. TV voditelj je odhod izkoristil, da bi zbral denar v dobrodelne namene, pred zadnjo vožnjo pa je objavil fotografijo, na kateri je postavljen pred tri super avtomobile - mercedes AMG GT, ferrari laferrari in ferrari 488 GTB. Svoje oboževalce je vprašal: "Katerega naj izberem?" Presodite sami.

Komentarjev 2
  • macko 18:22 15.julij 2015.

    deutsche uber alles

  • Xerxes 16:37 15.julij 2015.

    Ni velika skrivnost, da zasebno J. Clarkson vozi Mercedesa. Verjetno z razlogom.