Šport > Košarka
29 ogledov

Trener: Radi imamo Dragića

erik spoelstra EPA
Trener Erik Spoelstra srčno upa, da bo slovenski košarkar Goran Dragić tudi v prihodnji sezoni nosil dres ekipe Miami Heat.

Najboljši slovenski košarkar ne bo podaljšal pogodbe z Miami Heat, saj želi prej preveriti dogajanje na košarkarski tržnici, nato pa se bo odločil za najboljšo ponudbo. Dragić ob tem ne skriva, da bi rad kariero nadaljeval v Miamiju, vendar želi iztržiti povišanje letne plače, ki znaša 7,1 milijona evrov.

Erik Spoelstra, trener vročice, upa, da bo Dragić ostal na Floridi, obenem pa si želi v Miamiju zadržati tudi Luola Denga.

''Radi ju imamo. Upam, da imata onadva rada nas. Tako jaz kot osebje smo uživali v delu z njima. Oba sta velika profesionalca in ni težko delati z njima. V ekipi potrebuješ zanesljive profesionalce in oba sta v svojih karierah dokazala, da sodita mednje. To so igralci, okoli katerih si človek želi zgraditi ekipo,'' je povedal Spoelstra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.