Šport > Nogomet
58 ogledov

Tudi največji delajo napake

Buffon Vitolo Italija Španija EPA
V kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 se je napaka pripetila tudi velikemu Gianluigiju Buffonu. Dvoboj Italije in Španije se je končal z 1:1.

Gigi Buffon sodi med največje vratarje vseh časov, a tudi največjim se tu in tam prikrade kakšna napaka. Dolgoletni vratar Juventusa jo je tokrat storil na reprezentančni tekmi med velesilama Italijo in Španijo.

V 55. minuti derbija kvalifikacijske skupine G je Buffon želel presekati akcijo gostov, vendar je popolnoma zgrešil žogo, Vitolo pa je ponujeno izkoristil in poslal okroglo usnje v povsem prazna vrata.

Legendi italijanskega nogometa je lahko v uteho dejstvo, da so azzurri ob koncu tekme v Torinu le prišli do izenačenja. Sergio Ramos je v kazenskem prostoru spotaknil Éderja, Daniele de Rossi pa je bil natančen z bele točke.

Po dveh odigranih tekmah imata obe reprezentanci po štiri točke, v skupini pa vodi Albanija, ki je zbrala maksimalnih šest točk. Izrael ima tri točke,. Makedonija in Liechtenstein pa sta še brez njih.

Dan za varen avto 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.