Avto
212 ogledov

TVS ima novo avtomobilsko oddajo

Oddaja Avtomobilnost TV Slovenija
Po 15 letih se na TV Slovenija vrača oddaja o avtomobilizmu in mobilnosti.

Oddaja Avtomobilnost bo na sporedu TVS 2 tedensko vsak torek zvečer, premiero pa bo doživela že nocoj. Avtorja oddaje sta Andrej Brglez in Miha Merljak, vodil pa jo bo David Urankar.

"Marsikdo, ki so mu avtomobili sicer blizu, se v poplavi novih tehnologij in tipov avtomobilov ni več znašel, bodoči kupci pa potrebujejo pomoč pri odločanju, kakšne vrste vozila bo v prihodnjem obdobju pravšnje zanje. Ker pa je samo področje mobilnosti veliko več, bodo gotovo na svoj račun prišli tudi tisti, ki jih sam avtomobilizem ne zanima v tolikšni meri," pojasnjuje Merljak.

Oddaja si namerava pri gledalcih in bralcih pridobiti status servisno informativne oddaje, ki voznico in voznika na sproščen, sodoben in strokovno neoporečen način informira o novostih s področja varnosti, ekologije, tehnologije, avtomobilizma in spremljajočih tem.

Televizija Slovenija je pred leti že imela svojo oddajo z imenom 10.000 obratov, ki pa je zamrla, ko je njen urednik in voditelj Tone Smolnikar odplul v politične vode. Med televizijskimi oddajami je sicer po nedavnem zamrtju oddaje Garaža kot tovrstna specializirana oddaja ostala le še Volan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.