Šport > Nogomet
18 ogledov

V Ligo prvakov želijo z Iličićem

josip iličić EPA
Slovenski reprezentant Josip Iličić je po Watfordu in Liverpoolu požel tudi zanimanje vodilnega kluba Premier League.

Leicester City je tik pred eno največjih senzacij v zgodovini nogometa, pet kol pred koncem angleškega prvenstva imajo lisice sedem točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Tottenhamom. Še v minuli sezoni se je Leicester sicer le čudežno rešil pred izpadom v drugoligaško konkurenco, v naslednji pa bo igral med evropsko elito. Ta konec tedna si je namreč že zagotovil uvrstitev med štiri najboljše ekipe v Angliji.

Za ligo prvakov se bodo pri lisicah morali okrepiti, ena od prvih tarč pa je slovenski reprezentant Josip Iličić. Za slednjega se sicer zanimajo še pri dveh premierligaših, pri slovitem Liverpoolu in Watfordu.

Tokrat sta si predstavo Iličića v Serie A ogledala pomočnik trenerja Steve Walsh in športni direktor Jon Rudkin, Fiorentina pa je z 0:2 klonila proti Empoliju. Pri vijoličastih je bil sicer med najrazpoloženejšimi prav slovenski vezist. Ta ima za sabo odlično sezono, v italijanskem prvenstvu je dosegel 12 golov na 25 tekmah, v ligi Evropa pa je bil uspešen dvakrat na šestih obračunih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.