Slovenija
1319 ogledov

V Zari se obeta velika sprememba

Zara, trgovina Profimedias
Po novem letu bo v trgovinah Zara prišlo do spremembe, ki je bo marsikateri kupec vesel.

V zadnjih dneh se je na spletu razvnela debata o tem, kakšne so cene v prodajalnah Zara. V oči je zbodla eitketa, na kateri je bila nižja cena prelepljena z nalepko, na kateri je bila deset evrov višja cena. 

Zakaj je do tega prišlo, smo preverili v podjetju Magistrat International, ki je v Slovenijo pripeljalo Zaro. "Obleka, ki je na sliki, je prišla z napačno etiketo in smo jo ob prevzemu prelepili. 49,95 eur je prava cena za to obleko, kar se lahko preveri tudi na spletni strani," je povedal Jožica Brcar, direktorica komerciale. 

Ob tem je dodala, da cene v Zari niso enotne za vse evropske trge. "Kar nekaj artiklov je v Sloveniji cenejših kot v Italiji ali Avstriji. Res pa je nivo cen v Španiji najnižji. Z velikim zadovoljstvom lahko sporočimo, da bodo s 1.januarjem vse cene v Sloveniji enake kot v Španiji," je še razkrila Brcarjeva. Novica bo verjetno naletela na pozitiven odziv. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 12
  • jozicamurn 15:57 04.december 2016.

    Kaznovat vse te firme z 100x zneskom kazni, pa da vidimo če se bodo še šli to zajebancijo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:09 03.december 2016.

    Black Friday = Fake Friday. To prisrčno praznovanje ki so ga trgovci vzel iz ZDA je sinonim za nategovanje.Povsod kjer piše bilokatera številka % popusta = nateg. Poznat morš približn rang cene določenih oblačil. In gledat SAMO ceno. SAMO ...prikaži večO to šteje. % popusta pomen sam to da so prej zvišal da so kasnej znižal da lepo izpade...v resnic pa to NIČ ne pomen.Na kitajskem naredijo pulover za 5 evrov, redna cena pri nas je 60 evrov...ampak večino časa je 50% popust da potrošnik misl wawww kok je to super popust in je 30 evrov...v Italiji se pa to prodaja za 15 evrov. Dejanska poštena cena bi bila pa 10 evrov. ....... Toliko o nategovanju z % popusta.

  • iHEki 12:05 03.december 2016.

    Enako je v vseh trgovinah. Sem ravno kupoval tv in sem pred "black friday" bil v harveynormanu. cena 999 in znižana na 899. Pridem v soboto po "black friday" in glej ti to. Black friday ackija znižano iz 999 na 899 :)