Šport
14 ogledov

"Vemo, kaj lahko dosežemo, če smo pravi"

Ronny Deila EPA
V sredo bo Maribor gostil prvo tekmo zadnjega predkola Lige prvakov. Trener Celtica je prepričan, da kar nekaj reči govori v njihov prid.

Trener Celtica Ronny Deila je bil po zadnjih dveh ligaških tekmah lahko zadovoljen s formo svojih nogometašev. Ti so dosegli kar devet zadetkov, prejeli pa le enega. V soboto so Hoops s kar 6:1 premagali doslej neporaženi Dundee United.

Kljub vsemu Deila pričakuje težko delo na gostovanju v Sloveniji: "Maribor ima zelo dobro ekipo, klub je bil v preteklih treh sezonah prvak Slovenije (v štirih, op. p.). V Ligi prvakov ni nič enostavno, čaka nas težka preizkušnja, a zavedamo se, kaj lahko dosežemo, če prikažemo našo najboljšo igro. Naredili bomo vse, da bomo ustrezno pripravljeni na dvoboj." 

"Vem, da lahko igramo precej bolje kot v prejšnjem predkolu, drugo tekmo pa bomo odigrali na Celtic Parku. Ti dve reči nam govorita v prid. Podpora, ki jo ima ta klub, je fantastična. Vem, zakaj dosegamo takšne rezultate tukaj. Za seboj imamo neverjetne navijače. Moramo še napredovati, a na naši zelenici lahko premagamo prav vsakogar," je še dejal norveški trener.

Komentarjev 1
  • Igor Đukanović 21:11 18.avgust 2014.

    Fajn, da smo dobili Celtic in ne Poljakov, ki so jim prodali tekmo.