Svet
80 ogledov

Nič zato, če je hčerka opazovala, kako mama trpi?

O trgovini z ljudmi lahko policijo od zdaj anonimno obveščajo tudi morebitne pri Žurnal24 main
Bosanska policija je pred dnevi prekinila enega najhujših trpinčenj.

Bosanska policija je osvobodila 21-letnico iz okolice Tešnja, ki sta jo njena znanca zasužnjila. Dnevni avaz je poročal, da so zaradi več kaznivih dejanj pred dnevi aretirali zakonca. Preiskovalce, sicer vajene najhujših oblik trpinčenj in trgovine z ljudmi, pa je izpoved o tem, kaj vse je doživljala v preteklih tednih močno pretresla.

Poslušala in ubogala

V začetku leta je ostala sama doma z bratom in dveletno hčerko, saj bila sta njena starša, s katerima je živela, za nekaj časa službeno odstotna. Tedaj jo je redno obiskovala znanka iz šolskih dni.

"Prihajala je skupaj s še enim znancem. Ob tem se je enkrat zgodilo, da sta me začela močno pretepati, takoj zatem pa sta me močno pretepeno slikala. Slikala pa sta tudi brata in otroka. S slikami sta me izsiljevala. Ker da sta se odločila, da moram zanju prodajati spolne usluge naključnim posameznikom, nato pa jima izročati ves zaslužek, sicer bosta slike predala socialni službi, ki da mi bo otroka vzela."

Mladenka je poslušno izvrševala njune ukaze, pravi, a kljub temu doživlja vsakič nova ponižanja.

"Pri tem sem nekajkrat pomislila celo na samomor, da bi se le rešila. Zaprla sta me v kokošnjak, grozila sta mi ves čas, da me bosta ubila. S seboj sta nosila klešče, da bi mi odščipnila prste. Preživljala sem pravi pekel. Pretepala sta me praktično vsak dan, da sem bila neprestano vsa v modricah."

Stranke sta izbirala "šefa"

Vsak večer pa se je morala z njima voziti naokoli, medtem, ko sta onadva izbirala njene stranke, neznance, ki jim je morala izpolniti vsako željo, spolno uslugo. Izbirala sta ji večinoma starejše, zanemarjene moške, ki so ji plačevali le nekaj deset evrov. Svojima zvodnikoma je morala izročiti ves denar, ki ga je prislužila. Mučenja pa je običajno opazovala dveletna hčerka žrtve, na katero se nasilneža nista prav nič ozirala.

"Roke sta mi zvezala z žico in jo vtikala v vtičnico za elektriko, roke sta mi tiščala v kamin z gorečim ognjem. Vsa sem bila ranjena, a niti zajokati nisem smela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.