Šport > Nogomet
47 ogledov

''Kaj pa, če izgubim zavest?''

victor valdes Profimedias
Španski reprezentančni vratar Victor Valdés je spregovoril o statusu izobčenca, ki mu ga je v gledališču sanj nadel trener Louis van Gaal.

Victor Valdés je na Old Traffordu preživljal najtežje trenutke v karieri, saj ga je nizozemski strateg odrezal od prve ekipe in prisilil v individualen trening.

Van Gaal je nogometašu zameril, ker ni želel igrati v rezervni ekipi.

Valdés bo do konca sezone igral pri belgijskem Standardu iz Liega, ki se je z rdečimi vragi uspel dogovoriti za šestmesečno posojo.

V pogovoru s časnikom El Pais je Španec obujal spomine na pogovor s trenerjem vratarjev pri Manchester Unitedu, Alanom Fettisom

''Kaj pa, če z glavo udarim v vratnico, izgubim zavest in pogoltnem svoj jezik?'' je trenerja vprašal Valdés, ki je bil primoran trenirati sam.

''V žepu imam telefon. Poklical bom in nekdo ti bo priskočil na pomoč,'' mu je odvrnil Fettis. ''Zelo sem osamljen,'' je zaključil Španec.

Valdés se je Manchester Unitedu pridružil januarja 2015 in s klubom podpisal 18-mesečno pogodbo. Čeprav ne razume povsem, zakaj ga je nekdanji trener Barcelone odrezal od prve ekipe, pa Van Gaalu ostaja hvaležen za priložnost.

''Pri Barceloni mi je omogočil, da zaigram v začetni postavi. Vzel me je v svojo ekipo, ko me ni želel nihče drug. Dal mi je čas, da okrevam po poškodbi kolena. Vedno mu bom hvaležen. Če ne bi bilo njega, ne bi bil tukaj,'' je povedal Valdés

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.