Šport > Nogomet
13 ogledov

Vilanova z Barço odpotoval v Pariz

tito vilanova EPA
Kot je bilo pričakovati, je Tito Vilanova z Barcelono odpotoval v Pariz, kjer bo svoje varovance vodil na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov proti PSG. Vilanova se je iz New York vrnil v torek, na prvi tiskovni konferenci v Parizu pa ga bo nadomeščal Jordi Roura.

Tito Vilanova je po vrnitvi iz New Yorka, kjer se je zdravil zaradi tumorja obušesne slinavke, vodil petkov in sobotni trening Kataloncev, čeprav se potem ni udeležil tekme proti Celti de Vigo.

Kot so že predhodno napovedovali španski mediji, pa se je Vilanova s svojimi varovanci odpravil v Pariz, kjer ga čaka prva četrtfinalna tekma Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu. Tiskovno konferenco v mestu luči bo opravil pomočnik Jordi Roura, ki je Barço uspešno vodil v času Titove odsotnosti. Poleg trenerjev ekipo spremljajo tudi predsednik Sandro Rosell ter podpredsedniki Josep María Bartomeu, Javier Faus, Jordi Cardoner in Carles Vilarrubí.

Vilanova je v ekipo imenoval 21 nogometašev, med njimi tudi igralca B ekipe Gerarda Deulofeuja. Doma sta ostala poškodovana Pedro in Adriano, medtem ko so se v Pariz lahko odpravili Eric Abidal, Jordi Alba in Xavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.