Vizita za živali > Novice
41 ogledov

Danes se najejte na Vegafestu

Vegafest Vegafest
Vegafest se je letos iz Mosteca preselil v center Ljubljane na Pogačev trg in se s tem pridružil vsem ostalim večjim veganskim festivalom po Evropi.

Na Vegfestu, ki traja vse do 22.00 ure se boste lahko najedli dobrot, navijali za pogumneža ali pogumnico, ki bo zmagal v tekmovanju in pojedel največ banan, prisluhnili predavanjem na temo prehrane, zdravega življenja, športa na rastlinski prehrani in se seznanili z ''veganskim rapom'' hrvaškega glasbenika IFEEL-a.

Na največjem veganskem dogodku v Sloveniji, kjer letos pričakujejo več kot 10.000 obiskovalcev bodo razbijali stereotipe o bledičnih, čudaških veganih in pokazali, da je veganstvo več kot samo modno - je tudi sočutno, zdravo in prijazno do okolja. 

"Namen festivala je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in ozaveščanje o človekovem odnosu do živali, okolja in samega sebe. Za boljši svet, odgovorno in ozaveščeno družbo" sporočajo organizatorji iz Slovenskega veganskega društva.

Vegafest | Avtor: Vegafest Vegafest

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.