Vizita za živali > Novice
1207 ogledov

Mačko osumili poskusa umora

maček mačka Reuters
Policisti naleteli na neobičajno osumljenko.

Japonska policija je med preiskavo poskusa umora na posteljo privezane starejše ženske naletela na neobičajno osumljenko: potepuško mačko. Hčerka domnevne žrtve je namreč svojo mamo, ki živi v goratem območju na jugu Japonske, našlo okrvavljeno in z okoli 20 urezninami na obrazu.

"Ko smo jo našli, je bila vse do brade prekrita s krvjo. Njen obraz je bil prepojen s krvjo. Nisem vedela, kaj se je zgodilo," je za japonske medije pojasnila zaskrbljena hčerka 82-letne Mayuko Matsumoto, ki sicer ne more govoriti.

Policija je potem, ko so videli naravo ran, sprožila preiskavo o umoru. A kasneje niso odkrili nobenega dokaza, da bi kdorkoli vstopil ali izstopil iz njene hiše.

Nato so ugotovili, da so rane podobne mačjim praskam. Policija se je zato usmerila v potepuške mačke v okolici doma napadene in dejansko na eni od njih našla sledove, ki bi lahko bili človeška kri. Policija je vzorce krvi poslala na analizo. O rezultatih analize še ni poročil.

Japonska policija je danes zavrnila, da bi neposredno komentirali primer, dejali pa so, da ne zanikajo poročanja medijev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.