Vizita za živali > Novice
1392 ogledov

To so prednosti mačjega posipa Garfield

Amy s svojim popolnim posipom
1/2
Lena Gregorčič
Ta inovativen in naravi prijazen mačji posip bo prepričal vsakega mačjega skrbnika. Pohitite in se prijavite na nagradno igro.

Nakup in uporaba mačjega posipa Garfield je pametna odločitev tudi za vašo denarnico, saj je izjemno učinkovit. V njegovo učinkovitost se boste najbolje prepričali ob sami uporabi, spodaj pa v ta namen objavljamo tudi kratek video.

Dama v posnetku je z enim paketom inovativnega posipa Garfield pobrala kar 41 čvrstih grudic. Ob tem dodaja, da je en paket mačjega posipa dovolj za cel mesec za eno mucko.

Na voljo imate dve pakiranji posipa. Manjši paket z 2,26 kilograma je dovolj za oskrbo s posipom za 30 dni za eno mačko s šestimi kilogrami.

Večji paket s 4,53 kilograma pa je dovolj za oskrbo s peskom za 60 dni za eno mačko s šestimi kilogrami. Večje pakiranje je predvideno tudi kot BAZA za štart s peskom v mačjem WC-ju.

Nad posipom Garfield je nadušen tudi mucek slovenske glasbenice Damjane Golavšek. “Zdi se mi, da sem se zaljubila ... Všeč mi je Garfield …” je znana glasbenica zapisala v imenu svoje mucke.

Inovativen mačji posip Garfield je že na voljo v vseh trgovinah INTERSPAR po Sloveniji. 

Ste vedeli, da je bil ustvarjalec mačka Garfielda Jim Davis nad izdelkom tako navdušen, da je dovolil uporabo blagovne znamke za ta posip?

Naraven, čist, osvežilen

Garfield mačji posip je 100-odstotno naraven izdelek. Narejen je iz rastlinskih vlaken, brez kemičnih dodatkov in umetnih dišav. Zato je zelo prijazen tudi do mačjih šapic.

Ob tem združuje lastnosti, ki bodo naredile življenje z vašo ljubljenko še prijetnejše in čistejše. Zaradi njegove naravne sestave in biološke razgradljivosti lahko kepice urina vržete v stranišče.

Ob tem je ta revolucionaren posip popolnoma brez prahu, z odličnim sprijemanjem in nevtralizacijo vonjav.

Zelo pomembno je, da je bele barve. Tako lahko mačji skrbniki ves čas spremljamo tudi zdravstveno stanje mucke in morebitno obarvanost urina.

mačka, ki govori Nagradna igra Vizita za živali Imate radi svojo mačko? Potem je ta nagradna igra za vas!

Na voljo imate dva različna posipa, Garfield mačji posip BIOU ULTRA TINY in Garfield mačji posip BIO ULTRA CLUMP GRAND z debelejšimi zrnci, ki je primernejši za dolgodlake mucke.

Garfield mačji posip | Avtor: Garfield Garfield

Nasveti za boljši izkoristek Garfield mačjega posipa

Izognite se raznosu posipa s tem, da zagotovite dovolj visoko mačje stranišče ali kupite pokrito mačje stranišče.

Za boljši izkoristek in lažje pobiranje, naj bo v mačjem stranišču pet do šest-centimetrska plast mačjega posipa. To bo preprečilo, da se bodo grudice zalepile na dno stranišča.

Garfield mačji posip | Avtor: Garfield Garfield
Za odstranjevanje grudic in iztrebkov uporabite lopatko z ožjimi režami. Na ta način lahko presejete neuporabljen posip.

Kako je nastal?

Industrija za izdelke za hišne živali je imela leta in leta težave s tem, kako brez nevarnih kemikalij izničiti neprijeten vonj mačjega urina. Strokovnjaki pri 7Pets so odkrili naravno formulo, ki je naredila prav to – popolnoma nevtralizirala neprijetne vonjave.

Nadaljni testi in preiskave so pokazali, da zagotavlja formula neverjetno absorbcijo in hitro vpijanje, kar dodatno prepriča mačje skrbnike. 7Pets so inovatorji, ki iščejo inovativne rešitve za težave, s katerimi se srečujejo ljubitelji hišnih ljubljenčkov.

Prijavite se na spodnjo nagradno igro. Srečnež bo za svojo mucko prejemal posip Garfield za celo leto.

Sledite Garfieldu tudi na Facebooku.