Vizita za živali > Novice
42 ogledov

"V njegovi hiši nismo dobrodošli"

ODPMŽ
1/4
Dare Čekeliš
V Obalnem društvu proti mučenju živali so ogorčeni, ker ne morejo imeti svoje prireditve v kulturnem domu.
Člani Obalnega društva proti mučenju živali so vabili na dobrodelno prireditev, ki naj bi se odvijala ta petek v Kulturnem domu Izola. "Z obiskom boste pomagali, da bomo mi še naprej lahko pomagali živalim v naši oskrbi," so vabili.
 

Nastopili naj  bi Žiga Rustja, Eskobars, Last Word, za smeh pa bi poskrbela Ljuba Miljuševič.

ODPMŽ | Avtor: ODPMŽ ODPMŽ

Druženje pred kulturnim domom 

Danes sporočajo, da njihov dobrodelni dogodek odpade.  "V.d. direktorja Centra za kulturo, šport in prireditve Boris Kobal nas je obvestil, da z nami ne želi sodelovati. Povedal je, da je zanj naše delovanje sporno, naša dobrodelnost tudi, še bolj zaradi konfliktov z občino ter da v njegovi hiši nismo dobrodošli," je jezna predsednica društva Andrea Bogataj Krivec.
 
Pravijo, da so nad to odločitvijo ogorčeni, saj je "naše društvo registrirano, prepoznavno, delovno in še vedno opravlja svoje poslanstvo. Kulturna ustanova si zagotovo ne bi smela privoščiti oviranja delovanja nevladne organizacije." 
 

Kljub temu napovedujejo vsaj druženje pred kulturnim domom Izola v petek ob 20.00, "da malo poklepetamo in morda tudi kakšno zapojemo." Na voljo bodo tudi njihovi koledarji za leto 2016.

V fotogaleriji objavljamo nekaj slikic kužkov, za katere skrbijo člani društva.
 

Odgovor Centra za kulturo, šport in prireditve še čakamo.

anja.scuka@zurnal24.si 
Komentarjev 1
  • marabunta 15:02 04.december 2015.

    naveza Popovič-Kolenc-Kobal očitno uspešno deluje....stolčki se pa ja ne smejo zamajat zaradi nekaj ušivih in brezdomih psov, a ste vi nori !!! g.Kobal, mislim, da sploh niste več smešni , ampak patetični in vredni prezira !!