Avto
57 ogledov

Volkswagen omogoča interaktivno doživetje prihodnosti

Volkswagen na CES 2017 Volkswagen
V času sejma zabavne in uporabne elektronike (CES) v Las Vegasu (5.–8. januar 2017) Volkswagen v spletnih trgovinah predstavlja posebno aplikacijo, ki obiskovalcem sejma omogoča interaktivno doživetje prihodnosti.

S to sejemsko aplikacijo in Volkswagnovim uporabniškim imenom se lahko obiskovalci na Volkswagnovem razstavnem prostoru potopijo v prihodnost in doživijo, kako bodo v prihodnosti ljudje, avtomobili in okolje v Volkswagnovem ekosistemu inteligentno povezani med seboj.

Na sejmu CES 2017 Volkswagen v ospredje postavlja uporabnika in njegove potrebe. Uporabnik bo v prihodnosti vse mobilnostne in infotainment storitve upravljal preko svojega uporabniškega imena na digitalni platformi – v Volkswagnovem ekosistemu. Tako bo lahko na udoben način konfiguriral svoje osebne nastavitve, vključil poljubne storitve tretjih ponudnikov in jih imel povsod s seboj. Ne glede na to, v kateri Volkswagnov model (tako v zasebno kot najeto vozilo) se bo v prihodnje usedel – njegova najljubša glasba, nastavitve zaslona in prava nastavitev sedeža bodo vedno že pripravljene.

Volkswagnov ekosistem

V okviru Volkswagnovega ekosistema obiskovalci ustvarijo svoj profil – torej posebno Volkswagnovo uporabniško ime za ta sejem – z novimi, inovativnimi funkcijami, ki se dodelijo uporabniku. Neposredno v aplikaciji je mogoče prilagajati različne funkcije, kot na primer izbrati najljubšo ambientno osvetlitev. Vse nastavitve se shranijo preko spleta. Obiskovalci sejma imajo nato možnost, da v povezanem avtomobilu v živo preizkusijo svoj osebni digitalni svet.

Vzporedno z individualno povezljivostjo Volkswagen v Las Vegasu predstavlja vpogled v intuitivne upravljalne elemente prihodnosti, onstran upravljanja na dotik in z gestami. Poleg tega pa Volkswagen svoj vizionarski konceptni avtomobil I.D. prvič predstavlja ameriškemu občinstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.