Slovenija
21 ogledov

Vroče bo, ampak pripravite se na plohe in nevihte

Nevihtni oblaki. Shutterstock
Čaka nas kar nekaj vročih dni, a zelo verjetne bodo popoldanske nevihte.

Danes bo sprva precej jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno. Pojavljati se bodo začele krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč, napovedujejo vremenoslovci. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 33 stopinj Celzija.

Jutri bo na Primorskem povečini sončno s kakšno krajevno nevihto. Zapihala bo šibka burja. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami, krajevno bodo možni močnejši nalivi. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, na Goriškem in ob morju do 21, najvišje dnevne od 22 do 26, na Primorskem do 31 stopinj Celzija.

Nestabilno tudi prihodnje dni

V torek in sredo bo dopoldne sončno, popoldne pa v notranjosti spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Od srede do ponedeljka bo prevladovalo sončno vreme. Možne bodo popoldanske plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v sredo in četrtek. Dnevne temperature bodo večinoma nad 30 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.