Šport
37 ogledov

Vujović: Slovenija je mlada in nevarna

Olimpijci Rio Saša Despot
Slovenski rokometaši so že zbrani v Franciji, kjer se bo v sredo začelo 25. svetovno prvenstvo.

Pomlajena slovenska reprezentanca pod vodstvom priznanega Veselina Vujovića je izgubila obe pripravljani tekmi pred začetkom svetovnega prvenstva v Franciji.

''Malo nam je ponagajala poškodba Deana Bombača, vse ostalo pa gre po načrtu. Imamo zelo mlado reprezentanco, nekaj igralcev je starih 19, 20 let. Vsi z izjemo Miklavčiča in Kavtičnika lahko za reprezentanco igrajo še deset let,'' je v pogovoru za 24sata.hr povedal Vujović.

''Pomladili smo reprezentanco, podobno kot so pred začetkom evropskega prvenstva na Poljskem storili Nemci. In kaj se je zgodilo? Osvojili so zlato! Ne rečem, da so na SP prišli po zlato medaljo, če pa se nam ponudi priložnost za kaj velikega, ste lahko prepričani, da jo bomo izkoristili,'' je ambiciozno dodal selektor slovenske reprezentance.

Slovenija bo igrala v skupini s Španijo, Makedonijo, Islandijo, Tunizijo in Angolo. ''Španci delujejo zelo močni, kar pa ne pomeni, da bo temu tako tudi na ob začetku turnirja. Spremljam tudi ostale, a naš prvi cilje je napredovanje v skupini. Potem pa bomo videli. Na SP nisem pripeljal Zormana in Škofa. Slovenija je mlada in nevarna,'' je pristavil Vujović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.